Çok gençti daha

Ordu’nun Gülyalı ilçesindeki trafik kontrol noktasında, ‘dur’ işaretine uymayan bir motosiklet sürücüsü, jandarma personeli Mehmet Fatih Cangır’a çarptı. 26 yaşındaki Astsubay Çavuş Cangır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çangır’ın düğün hazırlıkları yaptığı ve evlilik için evine eşyalarını yerleştirdiği bilgileri, yüreklerde derin bir acı bıraktı.

Alınan bilgilere göre, Ordu-Giresun karayolu Divane Camisi yakınlarında gerçekleştirilen yol güvenliği kontrol devriyesi sırasında, saat 09.50 civarında durdurulmak istenen A.T.’nin kullandığı plakası bilinmeyen motosiklet, durmayarak yol kenarında bulunan jandarma personeli Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Cangır’a çarptı.

TÜM MÜDAHALELER YETERSİZ KALDI

Kahraman astsubayımız ağır yaralandı, olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Fakat yapılan tüm müdahaleler yetersiz kaldı ve şehit oldu.

Gülyalı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan astsubayın Sakarya’da doğduğu bilgisi alındı.

MOTOSİKLETİ SÜREN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Motosiklet sürücüsü A.T., Ordu nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alındı.

AİLEYE VERİLDİ ACI HABER

Çavuş Mehmet Fatih Çangır’ın şehit olduğu haberi, Erenler ilçesi Bağlar Mahallesi’nde yaşayan babası Turgut ve annesi Asiye Çangır’a iletildi. Şehidin baba evine ve mahallesine Türk bayrakları çekildi.

EVLENECEKTİ HAZIRLIK YAPMAKTAYDI

Diğer yandan, 3 erkek kardeşten en küçük olan şehit Mehmet Fatih Çangır’ın sözlü olduğu ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Ayrıca, Çangır’ın görev yaptığı Ordu’da evlilik için eşyalarını da evine yerleştirdiği bilgisi alındı.

TÖREN SONRASI MEMLEKETİNE GÖNDERİLECEK

Şehit Çangır’ın cenazesi, Ordu İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda düzenlenecek törenin ardından, Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan askeri kargo uçağı ile memleketi Sakarya’ya gönderilecek. Şehidin cenazesi, yarın Akyazı Gazi Süleymanpaşa Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı ile askeri bir törenle Akyazı’da son yolculuğuna uğurlanacak.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ