Kapsamlı Çalışma Sürüyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın acı dolu sonu tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Günler süren umutlu bekleyiş, küçük kızın cansız bedeninin bir dere yatağında taşlarla örtülmüş bir çuval içinde bulunmasıyla sona erdi. Yapılan ilk incelemelerde Narin’in boğularak öldürüldüğü, ayağında ise kırık olduğu tespit edildi.

Tüm Aile Gözaltında Olayın vahameti üzerine soruşturma genişletilirken, aralarında Narin’in annesi, babası, ağabeyleri ve amcaları da dahil olmak üzere toplam 24 kişi gözaltına alındı. Soruşturmada başsavcıvekili ve üç savcı daha görevlendirildi.

Kardeşinin Ölümü Şüpheli Soruşturmada dikkat çeken bir başka detay ise Narin’in engelli kardeşinin 6 yıl önce aile tarafından “merdivenden düştü” iddiasıyla defnedilmesiydi. Savcılık, kardeşin mezarının açılabileceğini ve otopsi yapılacağını duyurdu.

Amca Tutuklandı, DNA Örnekleri Eşleşti Köy muhtarı olan amca Salim Güran, “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından tutuklandı. Amcanın aracında yapılan incelemede, Narin’e ait DNA örnekleri bulundu. Ayrıca, soruşturma sürecinde amcanın telefon kayıtları ve sosyal medya hesapları da incelemeye alındı.

Gizli Tanık: “Narin, Amcasının Aracındaydı” Olayın kilit isimlerinden biri ise bir benzin istasyonu çalışanı oldu. Çalışan, Narin’in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı baygın halde olduğunu iddia etti. Ayrıca, amcanın sadece ıslak mendil aldığını ve küçük kıza dair şüpheli davranışlar sergilediğini öne sürdü.

Bu vahşet dolu olayla ilgili soruşturma derinleşirken, yetkililer olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Halk, küçük Narin ve ailesi için adaletin bir an önce yerini bulmasını bekliyor.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ